Skärpta allmänna råd i Västmanland

Som du säkert känner till införs från och med idag skärpta allmänna råd i Västmanland som ska minska spridningen av covid-19. De gäller i första hand till och med den 10 december 2020 och kan förlängas. De nya råden innebär bland annat att undvika allmänna platser inomhus och bara ha fysisk kontakt med de personer som man bor tillsammans med.

För Ansgarskyrkan innebär de skärpta råden att alla samlingar och grupper träffas digitalt eller pausas. Detta gäller såväl gudstjänster som körer och samtalsgrupper.

Kyrksalen kommer att vara öppen onsdagar kl 13-15. Det finns möjlighet att sitta en stund i tystnad, tända ljus, skriva en bönelapp eller samtala med den person som håller kyrkan öppen. Kyrksalen är stor och det finns gott om plats att sprida ut sig om flera personer besöker kyrkan samtidigt. Handsprit och möjlighet att tvätta händerna finns.

Trots att vi inte kan träffas fysiskt kan vi möta varandra och dela gemenskap. Gudstjänst, Ansgars vardagsrum, Adventsmys och gemensam bön är exempel på digitala mötesplatser där du kan få kraft och inspiration under november.

Länk till alla sändningar och mer information om digitala arrangemang finns i kalendern.

Hör gärna av dig till expeditionen om du har några frågor eller behöver praktisk hjälp, 021-14 07 01 eller kontakt@ansgars.se