Ge en gåva

Ansgarsförsamlingen bedriver ett omfattande arbete bland människor. Många är engagerade i arbetet och gör stora insatser, de allra flesta på ideell basis. Församlingen har också några anställda som leder arbetet. För allt detta behövs det ekonomiska resurser och det är frivilliga gåvor som bekostar det mesta.

Därför ber vi om din hjälp att fortsätta det värdefulla arbetet. Du kan lämna ditt bidrag regelbundet eller vid de tillfällen du själv önskar och har möjlighet. Här följer några förslag:

Autogiro – enkelt och regelbundet

Ge din bank i uppgift att göra automatiska överföringar varje månad till Ansgarsförsamlingens bankgiro 232-5611 eller anmäl dig till Equmeniakyrkan som månadsgivare, där du kan ange hur mycket du vill ge till Ansgarsförsamlingen varje månad.

Bankgiro

Ansgarsförsamlingens bankgiro är 232-5611. Om du önskar ge en gåva till ett särskilt ändamål anger du det i meddelandefältet när du betalar. Det kan till exempel vara musik, diakoni, kyrkans lokaler, mission, barn- och ungdom, etc.

Swish

Församlingens Swishnummer är 123 272 17 44.
Läs mer här.

Kyrkoavgift

Kyrkoavgiften är ett enkelt sätt att stödja din församling ekonomiskt.
Läs om kyrkoavgiften här och här!

Testamente

Ett testamente till förmån för Ansgarsförsamlingen gör det möjligt att ge efter uppbrottet från jorden. Under årens lopp har testamenten gjort det möjligt att göra extra insatser. Du kan läsa några frågor och svar om testamente här.