vox ansgars

Vox Ansgars

En kör för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt med inspirerande och sångsugna körvänner.

Hur förstärker jag sången från scenen och gör den levande för publiken? Här väntar spännande utmaningar!

Det är en kör för dig som övar varannan vecka. Den riktar sig till dig som har viss körvana, som vill sjunga flerstämmigt med inspirerande och sångsugna likasinnade! Kören sjunger en variationsrik repertoar, vi blandar klassiskt, visor, folkligt och svängigt!

Vi stärker också den egna rösten genom olika övningar i andningsteknik och tonbildning.

Hur förmedlar man en känsla i en sång till en publik? Jo det är också en ”viktig ingrediens” som återkommer i övningarna.

Välkommen att sjunga med Vox Ansgars och Sonja Aldén  i februari!

Denna folkkära artist gästar Ansgarskyrkan lörd 24/2 kl 18.00. Vi får tillsammans sjunga de välkända sångerna  ”Du är allt” , ”För att du finns” m.fl.  Detta tillfälle får du inte missa!

Körledare Ingela Johnsdotter Omnell

Ingela Johnsdotter Omnell är körledare med många års körerfarenhet.

Hon leder fyra andra körer i Västerås – IngelaVocalis, Cantabile, Vox Kids och Happy Voices.

Vanliga frågor

Kören brukar medverka i en gudstjänst samt öven kyrkans stora Vår- och Julkonsert.

Det korta svaret är ingen! Men främst för dig med viss körvana. Kolla även in Vox Kids som är för dig mellan 5-10 år.

Avgiften betalas efter halva terminen med Swish, annars faktura. Fakturafrågor ställs till Jonas Halleby, jonas.halleby@bilda.nu, 019-760 14 08

Tid: Torsdagar kl 17.30-19.00
(varannan vecka)

Plats: Ansgarskyrkan, Ansgars gränd 1.
Kören övar i kyrksalen.

Kostnad & anmälan

Terminsstart: VT 2024 startar 18 januari

Kostnad:
VT 2024: 900 kr/termin, 10 tillfällen.
(Möjlighet att pröva på en gång,
efter andra tillfället debiteras full avgift).

Jonas Halleby – Administratör
Telefon: 019-760 14 08