Barn och UngaAnsgarskyrkan Västerås bedriver verksamhet för barn och unga. Det ska vara en trygg plats där unga människor får möjlighet att växa. Våra ledord i föreningen är tro, hopp och kärlek. Vi är en del av Equmenia som är Equmeniakyrkans ungdomsorganisation.

Scout som dansar med tält i bakgrunden

Vår verksamhet

I Equmenia Ansgarkyrkan finns det scouter, tonår, söndagsskola, ungdomsalpha och konfirmation. Läs mer om detta i rutorna nedan. Har du en idé eller en verksamhet du saknar eller skulle vilja starta, tveka inte att höra av dig.

I Equmenia Ansgarskyrkan så jobbar vi efter en vision och längtan. Vi vill kunna bedriva verksamhet där alla barn, unga och ledare i föreningen ska kunna vistas i gemenskaper där tro, hopp och kärlek gror. Alla är välkommen att vara med i vår gemenskap i föreningen, välkommen.

Angående Covid-19

Uppdaterad 2021-08-09

Läs mer om restriktionerna här: Folkhälsomyndigheten

Vi kommer fortsätta bedriva verksamhet för barn och unga, men detta ska ske på säkert sätt. Vi uppmanar alla ledare att samla grupperna utomhus så mycket som möjligt. Vi vill även påminna ledare att hålla avstånd till varandra och om möjligt dela upp gruppen i mindre grupper. Kan man inte hålla avstånd och vistas i inomhusmiljö är munskydd att rekommendera.

Barn med symptom ska stanna hemma. Har barnen en familjemedlem som har bekräftat Covid-19 ber vi er att hålla barnen hemma. En del grupper kommer att samlas online, istället för fysiskt. Tag kontakt med din ledare om du vill veta vad som gäller för din specifika grupp.

Medlemsavgift 2021

Läs denna blankett för mer information.