Barn och Unga

Ansgarskyrkan Västerås bedriver verksamhet för barn och unga. Det ska vara en trygg plats där unga människor får möjlighet att växa. Våra ledord i föreningen är tro, hopp och kärlek. Vi är en del av Equmenia som är Equmeniakyrkans ungdomsorganisation.

Scout som dansar med tält i bakgrunden

Årsmöte 2022

Välkommen att delta i Equmenia Ansgarskyrkan Västerås årsmöte.

Årsmötet kommer att äga rum den 15 februari, kl. 18:30-19:30

Du som är medlem i föreningen och har betalat medlemsavgiften för året har rösträtt. På årsmötet bestämmer vi bl.a. vilka som sitter i styrelsen under de kommande året, beslutar om budgeten och behandlar de motioner som kommit in. Alla åldrar är välkomna att delta!

Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast fredag den 25 januari.

Handlingar till mötet kommer att finnas på hemsidan senast en veckan innan mötet. Om du vill ha dessa utskrivna kan du kontakta någon ur föreningens styrelse så hjälper de dig. Hoppas att vi ses!

Vår verksamhet

I Equmenia Ansgarkyrkan finns det scouter, tonår, söndagsskola, ungdomsalpha och konfirmation. Läs mer om detta i rutorna nedan. Har du en idé eller en verksamhet du saknar eller skulle vilja starta, tveka inte att höra av dig.

I Equmenia Ansgarskyrkan så jobbar vi efter en vision och längtan. Vi vill kunna bedriva verksamhet där alla barn, unga och ledare i föreningen ska kunna vistas i gemenskaper där tro, hopp och kärlek gror. Alla är välkommen att vara med i vår gemenskap i föreningen, välkommen.

Medlemsavgift 2021

Läs denna blankett för mer information.