Konfirmation

Att vara tonåring är att vara på upptäcktsfärd. Det handlar om att känna alla känslor och tänka alla tankar för första gången. Att lära känna sig själv och världen. Det kan vara en fantastisk resa, men det är tufft att behöva göra den själv. Därför finns Konfa i Ansgarskyrkan. Konfa är en möjlighet att utforska livet, en trygg grupp att få prata, dela, uppmuntra och inspireras i.

Konfa är för den som går årskurs 7 och 8 läsåret (22/23) eller för den som missat att gå tidigare. Det spelar ingen roll om man tror på Gud, aldrig har satt sin fot i kyrkan eller är någonstans mittemellan. Alla är välkomna!

Konfa pågår under tre terminer. Det börjar med några träffar våren 2023 och avslutas med en konfirmationshögtid under våren 2024. På sommaren 2023 åker konfirmanderna på sommarläger i Dalarna i två veckor med ungdomar från hela Sverige, en fantastisk gemenskap och massor av roliga aktiviteter.

Välkommen till en informationsträff om konfirmationsläsningen för förädldrar och konfirmander den 18 januari kl. 19 i Ansgarskyrkan. (En trappa ner i Ansgarsgården) Kom oavsett om du bestämt dig för att gå konfa eller inte.


För frågor, kontakta: johan.winbo@ansgars.se
Telefon: 021-140704