Konfirmation

Att vara tonåring är att vara på upptäcktsfärd. Det handlar om att känna alla känslor och tänka alla tankar för första gången. Att lära känna sig själv och världen. Det kan vara en fantastisk resa, men det är tufft att behöva göra den själv. Därför finns Konfa i Ansgarskyrkan. Konfa är en möjlighet att utforska livet, en trygg grupp att få prata, dela, uppmuntra och inspireras i.

Konfa är för den som ska börja årskurs 8 till hösten (och för den som missade att gå tidigare år). Det spelar ingen roll om man tror på Gud, aldrig har satt sin fot i kyrkan eller är någonstans mittemellan. Alla är välkomna!

Konfa pågår under tre terminer. Det börjar med några träffar våren 2021 och avslutas med en konfirmationshögtid under sensommaren 2022. På sommaren åker konfirmanderna på sommarläger i Dalarna i två veckor med ungdomar från hela Sverige, en fantastisk gemenskap och massor av roliga aktiviteter.

Infoträff och anmälan

Den 29 mars kommer det att vara en infoträff för er som har frågor eller vill veta mer om Konfa. Vi kommer att gå igenom vad vi gör på Konfa, praktiska frågor och alla era frågor.

Möte fysiskt (om möjligt): 18:30-19:30
Möte Zoom: 20:00-21:00

I rådande situation vet vi inte om vi kommer få träffas fysiskt eller om träffen får genomföras via Zoom. Vill du vara med på infoträff via Zoom, anmäl dig till Linnéa Hjelmstedt så får du länk och inloggning till mötet.
linnea.hjelmstedt@ansgars.se

Anmälan till Konfa 21/22 är öppen, du anmäler dig genom att mejla dina kontaktuppgifter till Linnéa Hjelmstedt.

Välkommen att hänga med och se om det är något för dig! Känn dig fri att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Läs mer här:

För frågor, kontakta: linnea.hjelmstedt@ansgars.se