Konfirmation

Att vara tonåring är att vara på upptäcktsfärd. Det handlar om att känna alla känslor och tänka alla tankar för första gången. Att lära känna sig själv och världen. Det kan vara en fantastisk resa, men det är tufft att behöva göra den själv. Därför finns Konfa i Ansgarskyrkan. Konfa är en möjlighet att utforska livet, en trygg grupp att få prata, dela, uppmuntra och inspireras i.

Konfa är för den som ska börja årskurs 8 till hösten (och för den som missade att gå tidigare år). Det spelar ingen roll om man tror på Gud, aldrig har satt sin fot i kyrkan eller är någonstans mittemellan. Alla är välkomna!

Konfa pågår under tre terminer. Det börjar med några träffar våren 2021 och avslutas med en konfirmationshögtid under sensommaren 2022. På sommaren åker konfirmanderna på sommarläger i Dalarna i två veckor med ungdomar från hela Sverige, en fantastisk gemenskap och massor av roliga aktiviteter.

Infoträff och anmälan

Den 29 mars kommer det att vara en infoträff för er som har frågor eller vill veta mer om Konfa. Vi kommer att gå igenom vad vi gör på Konfa, praktiska frågor och allmän information.

Plats: Zoom
Tid: 20:00-21:00
Länk till mötet: https://us02web.zoom.us/j/84028473754

Har du frågor eller problem med Zoom-länken, hör av dig till Linnéa Hjelmstedt, linnea.hjelmstedt@ansgars.se

Anmälan till Konfa 21/22 är öppen, du anmäler dig genom att mejla dina kontaktuppgifter till Linnéa Hjelmstedt. Sista anmälningsdag är 11 april.

Välkommen att hänga med och se om det är något för dig! Känn dig fri att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Läs mer här:

För frågor, kontakta: linnea.hjelmstedt@ansgars.se