Tonår

Tonårskvällarna i Ansgarsgården är öppna för alla som har fyllt 13 år, eller går i 7:an. Programmet börjar vid 19.00 på fredagarna och vi håller på till 22:00.

En vanlig tonårskväll består av roliga och intressanta aktiviteter, andakter, fika och massor av skratt och go gemenskap. Vårt mål är att tonår alltid ska vara både roligt och leda till goda relationer som håller länge, både med vänner och med Gud.

Sommartonår

Under sommaren har vi tonår på Café Björnen, Norra Björnö. Under några fredagar träffas vi och leker, hänger, fikar, badar, skrattar och massor av andra aktiviteter. Hoppas att vi ses! Och ta med badkläder ifall det är fint väder.

Tid: 19:00- ca 22:00

Datum: 18 juni
25 juni (Midsommarafton)
2 juli
23 juli
13 augusti

Terminsprogram VT21

Terminen börjar den 22 jan och kommer att hålla på fram tills 28 maj. Alla som går på högstadiet är välkomna till kyrkan för att umgås. På grund av rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten får tyvärr inte äldre ungdomar inte vara deltagare fysiskt, men vill du ändå vara med i vår verksamhet är det bara att kontakta oss. Ändringar i programmet kan förekomma, för uppdateringar kontakta Linnéa eller följ oss på Instagram @equmenia.ansgars

Lär mer på vår Instagram @equmenia.ansgars eller håll utkik här på vår hemsida.
Varmt välkommen att bli en del av Tonår!

Frågor?
Hör av dig till ungdomsledare Linnéa linnea.hjelmstedt@ansgars.se
Telefon: 073-966 01 13