Sångcompaniet Feelgood

Avslappnad sångglädje på dagtid

Feelgood är kören för dig som är ledig på dagarna. Kören sjunger i ett lugnt tempo och blandar sånger och stilar. Att må bra genom sången är det viktiga, kören fokuserar inte på att ha konserter. Elisabeth Odebäck leder kören och Alf Rikner spelar.

Vi sjunger på tisdagar kl. 10.30 -12.00

Uppehåll för höstlov, sportlov & påsklov.  Start september 2022

Testa en gång gratis!

Du får gärna komma en gång gratis för att prova på, om du aldrig varit med i SångCompaniet.

Kostnad våren 2022: 900 kr för hela terminen (12 gånger) eller 475 kr för halva terminen.

Här kommer du kunna anmäla dig i förväg till höstterminen 2022 (via Studieförbundet Bilda)

Du kan även anmäla dig på plats när du kommer första gången.

Ta gärna med en egen vattenflaska till körövningen.

Eftersnack

Om du skriver din mejladress på deltagarlistan får du ett informationsbrev från Sångcompaniets ledare med allt du behöver veta inför och efter varje övning.

Gå gärna med i Sångcompaniets Facebookgrupp där du kan skapa kontakt med andra kördeltagare och få del av information om kören. Här kan du också hålla dig ajour med nya aktiviteter.

Frågor

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Fakturafrågor: Jonas Halleby, studieförbundet Bilda,
jonas.halleby@bilda.nu