Sångcompaniet

Klicka här för att köpa biljett.

Sjung med Sångcompaniet

Du som sjunger i duschen eller på läktaren eller i hörlurarna
– välkommen att sjunga i Sångcompaniet på tisdagar!

Är det smittsäkert?

Vi har extra stora marginaler för att inte riskera smittspridning,
3 meters avstånd åt alla håll när vi sjunger. Om man bor/vistas tillsammans får man ju stå bredvid varann.

Det finns två tider att välja på:

• Kl 11:00-12:15, 100kr
  • kl 18.00-19:15, 130kr

För att delta köper du en sång-biljett på nätet. Alltså ingen terminsbokning, utan en tisdag i taget. Du är med när du vill och kan. Klicka här för att köpa biljett på Tickster.

Drop in

Du köper själv din biljett via Tickster hemma eller när du kommer. Så länge det inte blivit fullsatt (max 50 pers) så är alla välkomna. Du kan alltså bestämma dig i sista stund!

Frågor

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Fakturafrågor: Anso Berg, studieförbundet Bilda, anso.berg@bilda.nu019-601 53 57

Sångcompaniets ledare:
Alf Rikner, 070-618 87 11
alf.rikner@equmeniakyrkan.se
Elisabeth Odebäck, 070-399 36 40
elisabeth.odeback@ansgars.se

Informationen nedan beskriver upplägget för Sångcompaniet när det är ”som vanligt”.

Sångcompaniet

Glädjen att få sjunga tillsammans är Sångcompaniets hjärta. Kören samlar många människor som under ledning av körledare Elisabeth Odebäck och kapellmästare Alf Rikner får sjunga allt i från pop, rock och gospel till visor och musicals. Med en avslappnad attityd blir allt roligt och lustfyllt!

Varje termin sjunger kören ungefär 50 nya låtar. Det är ingen vanlig kör som övar noga för att allt ska bli perfekt, kvällen är fylld av energi, glädje och härligt tempo. Efter varje övning läggs de nya sångerna till i Spotifylistan. Lista våren 2020.

Fika varje tisdag från 17.30

Det finns möjlighet värma upp stämbanden med fika och god gemenskap innan varje tillfälle. Från 17.30 finns det kaffe, te och mackor en trappa ner.

Testa 3 gånger gratis

Du behöver inte anmäla dig i förväg utan skriver upp ditt namn och din adress på en lapp i samband med övningen och lägger den i en låda. Nästa gång du kommer finns ditt namn i en lista och du kan bara kryssa för att du är där.

Du kan testa tre gånger innan du bestämmer dig, helt utan någon kostnad eller förpliktelser. Det behöver inte vara tre veckor på rad, utan helt enkelt de tre första tillfällena du är med. (Nollställs inte varje termin.)

Framträdande

Kören provar gärna nya saker och samarbeten. På Cityfestivalen 2016 hade Sångcompaniet en egen allsångskonsert på Stora torget tillsammans med ett stort band och samma kväll medverkade kören i Carolas konsert på Fiskartorget. Julen 2019 sjöng kören tillsammans med Jan Johansen i en uppskattad julkonsert och till julen 2020 planeras en julkonsert tillsammans med flera av Ansgarskyrkans körer och musiker. Att delta på framträdanden är helt frivilligt.

Eftersnack

Om du skriver din mejladress på deltagarlistan får du ett informationsbrev från Sångcompaniets ledare med allt du behöver veta inför och efter varje övning.

Gå gärna med i Sångcompaniets Facebookgrupp där du kan skapa kontakt med andra kördeltagare och få del av information om kören.

Ta gärna med en egen vattenflaska till körövningen