Sångcompaniet

Längtar du efter att sjunga, men det blir alltför sällan av?
Du är varmt välkommen som du är! Vi har inga antagningsprov.

Glädjen att få sjunga tillsammans är SångCompaniets hjärta!

Varje vecka sjunger vi, -och du känner igen de flesta sångerna.
Texten kommer upp direkt på väggen, när musikerna börjar spela de första välbekanta tonerna.
Inga förkunskaper krävs för att sjunga med SångCompaniet.

Största tiden ägnar vi oss åt att sjunga sånger som är roliga & välkända.
Låtar ifrån olika årtionden som vi blandar med nya bra sånger som kommer, då vi alla får lära oss sångerna från grunden.
Varje kväll innehåller någon visa, någon musikal-låt, pop-låtar, gospel & rock, någon ABBA, eftertänksamma sånger, och naturligtvis schlager-låtar. Allt i en härlig mix.

Under en termin sjunger SångCompaniet ungefär 50 olika låtar.
Efter varje övning läggs de nya sångerna till i Spotifylistan.
Så här såg listan ut senaste terminerna 2021-22.

Vi blir ofta överraskade av hur mycket känslor som finns i sångerna.
Det känns både i kropp & hjärta. Och man mår bra.

Vi börjar alltid varje sång-övning med andnings-teknik & att få igång kroppen & rösten. Redan detta gör att vi mår bättre som människor, -och sedan tillkommer både njutningen av musiken & gemenskapen i att sjunga i en stor grupp!

För den som vill och tycker det är kul med stämmor ordnar vi korta stäm-övningstillfällen, ungefär varannan vecka, direkt efter att den vanliga övningen har avslutats för kvällen.

SångCompaniet har sedan starten 2016 samlat många människor under ledning av körledaren Elisabeth Odebäck och kapellmästaren Alf Rikner.

Tisdagar 18.30 – 20.00 sjunger vi

Uppehåll för höstlov, sportlov & påsklov.  Höstterminen startar tisdag 20 september 2022.

Plats: Ansgarskyrkan, Ansgars gränd 1, Västerås.

Vi erbjuder fika varje tisdag från 17.30

Det finns möjlighet värma upp stämbanden med fika och god gemenskap före varje tillfälle. Från 17.30 finns det kaffe, te och mackor en trappa ner.

Vill du hellre sjunga på dagtid? Kolla in Sångcompaniet Feelgood som sjunger på tisdagar kl 10:30-12:00.

Testa en gång gratis
Du får gärna komma en gång gratis för att prova på, om du aldrig provat att sjunga i SångCompaniet tidigare.

Kostnad hösten 2022: 945 kr för höst-terminen (12 gånger).

ANMÄLAN

Du kan även anmäla dig när du kommer första gången.

Varmt välkommen!

Ansgarskyrkans expedition:
Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Fakturafrågor:
Jonas Halleby, studieförbundet Bilda,