Sångcompaniet

Nu börjar vi igen med Sångcompaniet! ÄNTLIGEN! 🙂

19 oktober startar andra halvan av terminen, om du inte redan går hela terminen kan du ansluta från 19 oktober

Anmälan HÄR

Två omgångar per dag för att minska antalet sångare per gång. DELS kl 18.00, DELS kl 19.30.

Kostnad: 900 kr för hela terminen (12 gånger) eller 475 kr för halva terminen (6 gånger 19 oktober – 30 november).

Glädjen att få sjunga tillsammans är Sångcompaniets hjärta. Kören samlar många människor som under ledning av körledare Elisabeth Odebäck och kapellmästare Alf Rikner får sjunga allt i från pop, rock och gospel till visor och musicals. Med en avslappnad attityd blir allt roligt och lustfyllt!

Varje termin sjunger kören ungefär 50 nya låtar. Det är ingen vanlig kör som övar noga för att allt ska bli perfekt, kvällen är fylld av energi, glädje och härligt tempo. Efter varje övning läggs de nya sångerna till i Spotifylistan. Lista hösten 2021.

Vi erbjuder fika varje tisdag från 17.30

Det finns möjlighet värma upp stämbanden med fika och god gemenskap innan varje tillfälle. Från 17.30 finns det kaffe, te och mackor en trappa ner.

Testa en gång gratis

Du får gärna komma en gång gratis för att prova på, men vi kan inte säkert lova att det finns plats pga Corona-restriktioner. Fråga gärna Alf eller Elisabeth innan (se kontakt nedan) så får du veta om det finns plats att komma och sjunga utan att vara anmäld.

Framträdande

Kören provar gärna nya saker och samarbeten. På Cityfestivalen 2016 hade Sångcompaniet en egen allsångskonsert på Stora torget tillsammans med ett stort band och samma kväll medverkade kören i Carolas konsert på Fiskartorget. Julen 2019 sjöng kören tillsammans med Jan Johansen i en uppskattad julkonsert. Att delta på framträdanden är helt frivilligt.

Eftersnack

Om du skriver din mejladress på deltagarlistan får du ett informationsbrev från Sångcompaniets ledare med allt du behöver veta inför och efter varje övning.

Gå gärna med i Sångcompaniets Facebookgrupp där du kan skapa kontakt med andra kördeltagare och få del av information om kören.

Ta gärna med en egen vattenflaska till körövningen

Frågor

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Fakturafrågor: Anso Berg, studieförbundet Bilda, anso.berg@bilda.nu019-601 53 57

Sångcompaniets ledare:
Alf Rikner, 070-618 87 11