Vox Ansgars

Vox Ansgars – Dags att anmäla sig!

Vox Ansgars är en kör för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt med inspirerande och sångsugna körvänner!

Kören sjunger en variationsrik repertoar, vi blandar klassiskt, visor, folkligt och svängigt. Vi stärker också den egna rösten i olika övningar gällande t.ex. tonbildning, klang och andning.

Hur förstärker jag sången från scenen och gör den levande för publiken? Här väntar spännande utmaningar!

Kören brukar medverka i en gudstjänst och ev. en konsert, men glädjen att få sjunga tillsammans är det viktigaste.

Ingela Johnsdotter Omnell är körledare med många års körerfarenhet.

Hon leder fyra andra körer i Västerås :

IngelaVocalis, Cantabile, Vox Kids och Happy Voices.

Tid, kostnad & anmälan

Tid: Torsdagar kl 17.30-19.00 (varannan vecka)
Terminsstart: 8 september 2022
Kostnad: 850 kr/termin, 10 tillfällen.
Anmälan: Via Bildas hemsida
Begränsat antal deltagare.
Plats: Ansgarskyrkan, Ansgars gränd 1 (hette tidigare Pettersbergsgatan 32). Kören övar i kyrksalen.

Vox Ansgars är ett samarbete med Studieförbundet Bilda.

Se mer info på Bildas hemsida

Jonas Halleby
Administratör
Telefon: 019-760 14 08
Telefonväxel: 021-470 35 20

jonas.halleby@bilda.nu
www.bilda.nu

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.