Vox Ansgars

Vox Ansgars är kören för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt.

Kören sjunger en variationsrik repertoar med varierad svårighetsgrad. Gospel och Bach varvas med ny musik såväl som traditionell körmusik. Kören medverkar i en gudstjänst och ev. en konsert, men glädjen att få sjunga är det viktigaste.

Karin E Aase är körledare. Karin leder flera andra körer som t.ex. Aaseome Gospel.

För mer info och frågor om anmälan (senast 1/9) – karin@keamusicandart.com

Tid, kostnad & anmälan

Tid: Torsdagar kl 17.30-19.00
Terminsstart: 9 september 2021
Kostnad: 850 kr/termin, 8-9 tillfällen.
Anmälan: Länk till anmälan på Bildas hemsida. Tills vidare kan du anmäla dig till Anso Berg på studieförbundet Bilda: telefon 021-470 35 20, eller med mejl: anso.berg@bilda.nu
Begränsat antal deltagare.
Plats: Ansgarskyrkan, Ansgars Gränd 1 (hette tidigare Pettersbergsgatan 32). Kören övar i kyrksalen.

Frågor

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Frågor om kören och frågor om anmälan (senast 1/9) – karin@keamusicandart.com

Fakturafrågor: Anso Berg, studieförbundet Bilda, anso.berg@bilda.nu019-601 53 57