Vox Ansgars

Vox Ansgars – Dags att anmäla sig!

Vox Ansgars är en kör för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt med inspirerande och sångsugna körvänner!

Kören sjunger en variationsrik repertoar, vi blandar klassiskt, visor, folkligt och svängigt. Vi stärker också den egna rösten i olika övningar gällande t.ex. tonbildning, klang och andning.

Hur förstärker jag sången från scenen och gör den levande för publiken? Här väntar spännande utmaningar!

Kören brukar medverka i en gudstjänst och ev. en konsert, men glädjen att få sjunga tillsammans är det viktigaste.

Ingela Johnsdotter Omnell är körledare med många års körerfarenhet.

Hon leder fyra andra körer i Västerås :

IngelaVocalis, Cantabile, Vox Kids och Happy Voices.

Tid, kostnad & anmälan

Tid: Torsdagar kl 17.30-19.00 (varannan vecka) med start 2 februari.
Terminsstart: VT 2023 startar 2 februari 2023
Kostnad: HT 2022: 850 kr/termin, 10 tillfällen. Aktuell info om VT 2023 kommer när det blir aktuellt att anmäla sig.
Anmälan: Maila anmälan till jonas.halleby@bilda.nu
Begränsat antal deltagare.
Plats: Ansgarskyrkan, Ansgars gränd 1 (hette tidigare Pettersbergsgatan 32). Kören övar i kyrksalen.

Vox Ansgars är ett samarbete med Studieförbundet Bilda.

Jonas Halleby
Administratör
Telefon: 019-760 14 08
Telefonväxel: 021-470 35 20

jonas.halleby@bilda.nu
www.bilda.nu

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.