Vox Ansgars

Vox Ansgars är kören för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt.

Genom sångtekniska övningar utvecklas din röst och körens klang. Kören sjunger en variationsrik repertoar med varierad svårighetsgrad. Gospel och Bach varvas med ny musik såväl som traditionell körmusik. Kören medverkar i konserter, men glädjen att få sjunga är det viktigaste.

Ingela Johnsdotter Omnell är körledare. Ingela leder även Cantabile och barnkören Vox kids.

Tid, kostnad & anmälan

Tid: Torsdagar kl 17.30-19.00
Terminsstart: Torsdag 3 september 2020.
Kostnad: 750 kr/termin, 9 tillfällen.
Anmälan: Länk till anmälan på Bildas hemsida. Tills vidare kan du anmäla dig till Anso Berg på studieförbundet Bilda: telefon 021-470 35 20, eller med mejl: anso.berg@bilda.nu
Begränsat antal deltagare.
Plats: Ansgarskyrkan, Pettersbergsgatan 32. Kören övar i kyrksalen

Frågor

Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Fakturafrågor: Anso Berg, studieförbundet Bilda, anso.berg@bilda.nu019-601 53 57