Språkverksamhet

I Ansgarskyrkan finns två mötesplatser för att träna svenska och träffa nya vänner. ”Språkcafé” på Pettersberg och ”Språk i Centrum” i Västerås city. Du behöver inte anmäla dig, bara kom!

Språkcafé i Ansgarskyrkan

Tisdagar 10.00 – 12.00 i Ansgarskyrkan på Pettersberg.

Varje samling börjar med en presentation och ett gemensamt tema. Det kan handla om ett aktuellt ämne, något som nyss hänt, svenska traditioner eller vad som helst som känns viktigt att få prata om. Sedan delar vi upp oss i mindre grupper för att jobba med språket eller bara samtala. Och fikar förstås…

Terminsstart: Tisdag 25 augusti.

Kontaktpersoner:
Barbro Berglund: 070-260 85 05
Bengt Sandqvist: 0706-32 18 25

Språk i Centrum i Centrumkyrkan

Måndagar 15.30 – 17.30 i Centrumkyrkan på Smedjegatan 2, mitt emot Filmstaden.

Terminsstart: Måndag 24 augusti.

Varje samling börjar med att vi fikar och pratar med varandra. Ungefär kl 16.00 presenteras ett gemensamt tema. Det kan handla om ett aktuellt ämne, något som nyss hänt, svenska traditioner – eller vad som helst som känns viktigt att få prata om. Sedan delar vi upp oss i mindre grupper för att samtala om dagens ämne, spela sällskapsspel eller studera något av alla övningsblad vi har på svenska språket.

För oss är det viktigt att alla uppmärksammas och får bli en del av den fina gemenskap vi alla lyckats skapa tillsammans.

Kontaktpersoner:
Anders Rössberg: 070-532 29 84