Hoppet spirar – Livesänd insamlingsgala

Coronaviruset drabbar redan utsatta människor extra hårt men tillsammans kan vi göra skillnad.

Nationaldagsafton, fredag 5 juni kl 18:30 sänder Ansgarskyrkan en gala för att inspirera till handling och hopp. Elise Nestor, Skimmer, Countyrstyle, Hilda Czitrom, Ingela & Per Öhman, Nils-Peter Vaggelyr, Isabelle & Josef Arnfjell och Breeze är några av de artister som medverkar, och fler kommer!

Så notera 5 juni i din kalender och bänka hela familjen kring ett fredagsmys som både ger glädje och hopp.

Länk till livesändningen finns här.

Equmeniakyrkan internationella katastroffond

I kristider är det en risk att man sluter sig och minskar sitt engagemang i andra delar av världen. Vi behöver be för varandra, men också bidra på ett praktiskt sätt. Equmeniakyrkan har en internationell katastroffond där omärkta medel finns för att kunna hjälpa våra samarbetskyrkor i kristider. Här kan du läsa mer om hur pengarna används.