Konsten att leva

Konsten att leva

Är livet precis som du skulle vilja ha det, eller längtar du efter någon slags förändring? Du är inte ensam. Livet rullar ofta på i uppkörda hjulspår, inte sällan i ett alldeles för högt tempo. Hur klarar man alla de krav som ställs på en, och som vi ställer på oss själva? Vart är jag på väg med mitt liv? Vad vill jag? Hur hittar jag balans?

I Konsten att leva får du hjälp att ta tag i ditt liv och förändra det, du avgör förstås själv vad du vill förändra. Genom övningar och gruppsamtal får du verktyg för reflektion och bearbetning.

Kursen har en helhetssyn på människan, vilket innebär att den berör både kroppen, själen och den andliga dimensionen av livet. Livets svåra sidor tas upp men också vårt behov av humor och självdistans. Frågor som tas upp är bland annat hur vi skapar utrymme för reflektion, hur man tar hand om sin kropp, vilken makt våra tankar har över livet och hur vi kan hantera kriser och förluster.

Konsten att leva finns i två delar, en vårversion och en höstversion. Du väljer själv om du vill gå båda delarna som en helhet (i valfri ordning) eller om du vill vara med bara en termin.

Tid, plats, kostnad & anmälan 

Kursstart: Onsdag 7 februari 2024
Tid: Varannan onsdag 18.30-21.00, 6 tillfällen med start 7/2.
Plats: Ansgarskyrkan, Ansgars gränd 1, Västerås
Kostnad: 350 kr per termin. Betalas i förväg till Swish: 123 272 17 44 eller Bankgiro: 232-5611. Kvällsmat ingår vid alla tillfällen.
Anmälan: Anmälan är stängd för vårterminen. Välkommen åter i höst!


Har du frågor om kursen?

Kontakta Solveig Landquist via 070-863 60 80 eller mejla solveig.landquist@gmail.com

Fler kurser..