Sommarjobba på café och som gårdsvärd

Observera

Denna text publicerades första gången den 8 februari, 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Vill du tillbringa sommaren på en ö i Mälaren? Är du sugen på att driva ett café och vara spindeln i nätet för Ansgarsförsamlingen för en tid? Har du rätta servicekänslan för att få besökare att känna sig välkomna? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som vill driva och utveckla Ansgarsförsamlingens sommarcafé. I tjänsten ingår utöver själva caféverksamheten att också vara värd för stuggästerna, bistå programansvariga, gärna samla ungdomar runt dig och allt möjligt annat som kan uppstå utan förvarning!

Du kommer arbeta i team med andra gårdsvärdar och en pastor. Du arbetar efter ett rullande schema. Det är önskvärt att ni bor i den personalbostad som finns på gården de dagar i veckan ni arbetar. Ni som anställda utgör tillsammans kyrkans ansikte utåt.

Du ska vara serviceinriktad, flexibel, kunna ta initiativ och eget ansvar samt driva idéer på egen hand. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år. Anställningsperioden är från mitten av juni till mitten av augusti. Ange i ansökan om du vill jobba hela eller delar av perioden.

Ansökan skickas senast 28/3
till kontakt@ansgars.se