Björnöprogram 2021

Gudstjänst söndag kl 10.00

På sommaren flyttar Ansgarskyrkans gudstjänster ut till Björnö. Vi kommer att fira gudstjänst på Björnö med deltagare som sitter utspritt. Vi ser över möjligheten att ha gudstjänst utomhus. Gudstjänsten spelas ev. in och finns tillgänglig i efterhand på Ansgarskyrkans Youtubekanal.

Samtal om livet och tro

En öppen samtalsgrupp med plats för både stora och små tankar. Torsdagar kl 18.30 från 17/6 2021. Fram till kl 20.00 finns det möjlighet att köpa fika eller enklare kvällsmat i caféet. Välkommen varje vecka eller de gånger det passar dig.

Tonår

Tonår är för alla som har fyllt 13 år, eller går i 7:an. Programmet börjar vid 19.00 på fredagarna och vi håller på till 22:00. I sommar är Tonår på Björnö 18 juni, 25 juni, 2 juli, 23 juli och 13 augusti.

Club tweens kommer också att träffas på Björnö, håll utkik på hemsidan under fliken ”Barn&unga” för datum.

Kontakta ungdomsledare Linnéa Hjelmstedt, 021-14 07 09, eller besök Facebook och Instagram för information om sommarens barn- och ungdomsverksamhet.

RPG Västerås

Välkomna till Seniorfika på Café Björnen, onsdagar kl 14-15 under juli månad. Fikat kostar 30 kr och beställs vid disken i caféet. Om möjligt, med rådande restriktioner, håller sommarpastorn en andakt kl 15. 

Med anledning av covid-19

Sommaren 2021 på Björnö blir inte som vanligt. Det är tyvärr inte möjligt att genomföra vare sig midsommarfirande, programkvällar eller RPG.

Däremot kommer det att finnas möjlighet att delta i samtalskvällar varje torsdag. Gudstjänst kommer att firas på Björnö med ett begränsat antal deltagare som sitter utspritt. Vi ser över möjligheten att ha gudstjänst utomhus. 

Det finns möjlighet att sprida ut sig och att sitta utomhus när vädret tillåter. Du som uppvisar förkylningssymptom bör undvika att delta i samlingarna. Antalet deltagare är begränsat till det antal personer som FHM sätter till i sommar.

Vi följer de restriktioner och rekommendationer som ges av nationella myndigheter med anledning av covid-19