Vill du vara med om en spännande resa och tillhöra ett engagerat team i en församling som aktivt arbetar för att nå ut i Västerås?
Ansgarsförsamlingen söker nu en kommunikatör på deltid.

Om församlingen

Församlingen är ett samgående mellan Baptistförsamlingen, Missionsförsamlingen och Metodistförsamlingen i Västerås, med en verksamhet som passar alla åldrar.
Söndagsgudstjänsterna har ett varierat innehåll med bland annat dagsaktuella teman och musik genom olika körer och solister. Församlingen ordnar evenemang, föreläsningar, kurser och körer där många aktiviteter har deltagare som aldrig annars besöker en kyrka.
(Läs mer: ansgarsförsamlingen.se)

Om tjänsten

I rollen som kommunikatör arbetat du med grafisk formgivning och kommunikation både externt och internt. Du samarbetar med ett team som består av anställda i församlingen, men också av frivillig arbetskraft.

Du är en person som är kreativ, vågar ta egna initiativ och har lätt för att sammanfatta information.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 5 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer och din profil

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta cirka 30 % september tom januari.

Du är van att hantera och nå ut i sociala medier och hanterar redigeringsprogram.

Kanske har du tidigare erfarenhet från kommunikatörsyrket, en färdig utbildning eller studerar till kommunikatör.

Det är meriterande om du haft uppdrag i en församling tidigare och har förståelse för en församlings uppdrag och verksamhet.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas med kort varsel. Tillträde i v 34 eller 35.

Frågor om tjänsten? Kontakta församlingens ordförande Bengt Sandqvist 070-6321825

Ansökan med personligt brev och CV :  ordforande@ansgars.se

Välkommen med din ansökan!